Hagyományos kínai orvosás

Akupunktúra

A hagyományos kínai orvoslás alap elmélet alapján , az akupunktúratű az akupunktúra pontok ingerlésével kezeli a betegségeket és csillapítja a fájdalmat mellékhatás nélkül.

Moxa terápia (Moxibúció)

A moxaterápia esetében, többféle módszer létezik. Cél a gyógynövények jótékony hatásának (többek között immunrendszer erősítés ) segítségével, a bőrön keresztül hatást kifejteni. Ezáltal érjük el a betegség gyógyító hatását. Klinikailag, általában a hideg tipusú betegsségekre és a fájdalom szindrómák gyógyítására használja a kínai gyógyászat.

Elektroakupunktúra

Az elektromos impulzus és a zene különböző frekvenciájának segítségével kezelik a betegséget.

Infralámpás kezelés

A melegsugárzás segítsségével kezeljük a hideg tipusú betegségeket és a fájdalom szindrómákat.

Köpölyözés

A húzó nyomás segítségével felgyorsítjuk a lokális pontok vérkeringését. Ezáltal a bőr és izom közötti Ártó hatások (a hideg nedvesség, szél, a pangó vér) kikerüljön a testből.

Lábfürdő

Az emberi testben a máj, a lép , az epehólyag,a gyomor és a húgyhólyag meridiánja a talpon kezdődik. Ezért 39℃ – 43℃ melegvizes lábfürdőnek jó egészség megőrző hatása van. Ha a betegséghez illő gyógynövénykeveréket teszük a lábfürdővízbe, jó gyógyító hatása is van.

Talpmasszázs

Az emberi testben a máj, a lép , az epehólyag,a gyomor és a húgyhólyag meridiánja mind a talpon kezdődik. Ezért a lábszár- és a talpmasszázsnak egészség megörző és betegség gyógyító hatása is van.

Akupresszúrás test masszázs

A hagyományos kínai orvoslás alap elmélete alapján , kézzel az emberi testen helyezkedő meridiánokat és akupunktúra pontokat masszírozva megelőzi ,illetve kezeli a betegségeket.